Γλύφα - Σκιάθος Μια κρουαζιέρα με το Αλκυονίς που δε πρέπει να χάσετε

Στην ημερήσια κρουαζιέρα το "Αλκυονίς" σας ταξιδεύει  στο κοσμοπολίτικο νησί της Σκιάθου , με την γραφική χώρα & τις πανέμορφες παραλίες  !

Η επιβίβαση στο πλοίο από το λιμάνι της Γλύφας γίνεται στις 09:00 πμ. Ο καπετάνιος θα σας ενημερώσει για το πρόγραμμα της εκδρομής. 

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του καραβιού διοργανώνουν στο σαλόνι , παραδοσιακούς χορούς και το ένα happening διαδέχεται το άλλο. 
Κατ' αυτόν τον τρόπο σε περίπου σε 2 ώρες φτάνετε στη Σκιάθο όπου το καράβι αράζει  στις Κουκουναριές, την μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία της Σκιάθου, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά και να δροσιστείτε με μία παγωμένη μπύρα κάτω από τα αμέτρητα πεύκα  που κυριολεκτικά σταματούν εκεί που αρχίζει η αμμουδιά και η θάλασσα. 

Έπειτα από 3 ώρες περίπου θα πάτε στο λιμάνι του νησιού.
Έχετε στη διάθεσή σας χρόνο για να γνωρίσετε το νησί του Παπαδιαμάντη, και να απολαύσετε το γεύμα σας σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της γραφικής παραλίας με φόντο το Μπούρτζι. 
Το καραβάκι αναχωρεί γύρω στις 16:45 για τη Γλύφα.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με καινούργια happenings μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις 19:00, όπου και φτάνετε στην όμορφη Γλύφα

ΤΟ "ΑΛΚΥΟΝΙΣ"
Το Αλκυονίς είναι ένα υπέροχο καράβι μήκους 40 μέτρων και πλάτους 7. Η χωρητικότητά του είναι για 300 άτομα! Διαθέτει δύο κλιματιζόμενα σαλόνια με καντίνα, δύο ανοιχτά σκεπαστά καταστρώματα με καρέκλες και κατάστρωμα ήλιου με ξαπλώστρες. 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η κράτηση θέσεων γίνεται μόνο κατόπιν συνεννοήσεως με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας www.pegasus-cruises.gr
Διεύθυνση : Σέκερη 37 Τολό 
27520/ 59430 59145 58310 59661

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδρομή στο fb Stilidatoday

Δείτε επίσης

Ακολουθηστε μας